Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Hokita er klar til derbyweekenden efter en flot præstation.Foto: Gorm Johansen

Stor dag på hjemmebanen for Bergmann og Co.

HOKITA
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
11. august 2022 20:00

Familien Bergmann og Co. havde en uforglemmelig dag på hjemmebanen, hvor såvel Hokita som Jetmoon Heart var overlegne trods hårde løbsoplæg. 

Af Mikkel Johansen

Med henblik på en start i derbyweekenden skulle John Køhler prøve Hokita i løbssammenhæng. 

Det gjorde han i dagens andet løb, hvor parret lagde for i spor et. Det blev faktisk til tidlig galop for hesten, som rundt første sving satte mange meter til. Køhler optog jagten på det øvrige felt, og da dette var nået på bagerste langside, begav han sig afsted i tredje spor. 

Rundt sidste sving var Hokita fremme i andenposition for Køhler, og i opløbet blev det byttet ud med positionen som førende. Sådan forblev det hele vejen til mål, og optakten til derbyweekenden blev perfekt. Vindertiden endte på 1.18,6/2140ma. 

JETMOON_HEART

I sejrsinterviewet fortalte Ole Bergmann, som er medejer af Hokita, at han forventede en fremskudt placering med Jetmoon Heart i sjette løb. Den har i en periode udmærket sig flot i formløb, men nu blev hesten meldt ind fra tillæg i klassen. 

Alligevel var hestens ejer storoptimist mht. chancerne, og det viste sig, at han havde noget at have sine forventninger i. 

Bergmann satte sig resolut udvendigt, og derfra nedkæmpede han storfavoritten J C Royalty Boko, som sluttede udenfor trioen og ikke havde sin bedste dag. Det havde Jetmoon Heart til gengæld, og den vandt i tiden 1.16,3/2160mv. 

HOPE_DAUGBJERG

Jeppe Juel fik en perfekt optakt til de drønvigtige derbyprøver i morgen på Charlottenlund Travbane. Fire køreture blev omsat til tre sejre, heraf med to egentrænede. I et rodet løb var Hope Daugbjerg bedst til slut, mens J J vandt sin første start for nye ejere. Hattricket blev fuldendt af Enjoy Lomomba, som er klar til finalen i Flower Dust Hoppeløbsserie. 

CUBA

Indledningsvis imponerede Cuba stort for René Jonassen. Trods en hidsig åbning den første kilometer, var Pearsall Hanover-sønnen mand for at svare en godt afsluttende Torden i tiden 1.12,3/1640ma. Se repriser m.m. på Derby25 live.