Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Gibson viste klassen og henviste ældre heste til de sekundære placeringer.Foto: Gorm Johansen

Gibson tog skridtet

GIBSON
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
13. juli 2022 22:00

René Jonassens Gibson fulgte op på sin flotte andenplads i Grand Prix’et og slog etablerede heste i klassen.

Af Mikkel Johansen

Det var lige ved og næsten for Gibson i Aarhus, hvor den kort før mål blev indhentet af en hastigt spurtende Gasolin. Andenpladsen i Grand Prix’et betød dog, at præmiesummen blev øget med 155.250 kroner, så det var første gang for Gibson mod ældre heste i klassen under 255.000. 

Undervejs blev Jonassen trukket fremad i andet spor af Torden, som hele tiden tog sig nærmere den førende Jesse Schermer. Ind på opløbet gik Torden frem og koblede greb på Jesse Schermer, men bagved havde Gibson lunet sig i ryg, og den gik kort, men sikkert frem på de sidste meter. 

Vindertiden for Gibson blev 1.14,8/2140ma. Det var eneste starthest fra Jonassen på dagen, som dermed kunne drage mod Sjælland som Mr. hundrede procent. 

Ecce tæt på hattrick

Det er sjældent at man kan tage én dagssejr, men alligevel være tæt på et hattrick, men det var tilfældet for Ken Ecce denne onsdag. Han vandt sikkert dagens niende løb med Harald Derm, men havde forinden været kort slået til andenpladsen med såvel Guldregn som Hamish. 

På dagen så vi flere fine præstationer fra de fireårige heste, som snart går mod derbyprøverne. Michael Lønborg vandt med Gladiator, Jeppe Rask med Grady Boom Bay og til slut Birger Jørgensen med Go Fast Shadow

Fritjof S H spurtede bedst af alle i fjerde løb og vandt på dagens hurtigste vindertid; 1.12,9/1640ma. 

De øvrige vindere fra Fyens Væddeløbsbane kan du følge op på ved at tage et kig på Derby25 live