Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Endless Dreams førte fra start til mål i samme løb, som Simon galopperede i.Foto: Hesselborg Foto

Galop fældede Simon i første start på hjemmebanen

Endless Dreams
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
18. august 2022 20:00

Det lykkedes ikke for Bo Westergaards nyeste amerikaner at følge op på sin DK-debut. 

Af Mikkel Johansen

Simon var spillet til klar favorit i V4-spillets anden afdeling. Modsat DK-debuten, som blev vundet på Skive Trav, sad Bo Westergaard selv i sulkyen denne gang. 

Favoritspillerne kom tidligt på pinebæken, da Simon slog på en galop allerede da startbilen slap. Den satte mange meter til, men i et lavt udgangstempo med Endless Dreams i front kom parret op til feltet igen. 

Fra den bagerste del af feltet forsøgte Bo Westergaard sig i sporene rundt sidste sving, men derfremme var Endless Dreams og Coco Line trukket flere længder fri af de øvrige. Det blev til en tredjeplads for Simon, som gik med sko i dag. Ifølge Bo Westergaard var det årsag til galoppen, og ved hestens kommende start i derbyweekenden ryger disse garanteret i kamp om 100.000 kroner. 

Løbet blev vundet af Henrik Lønborgs Endless Dreams, som også går mod en start i derbyweekenden, hvor den med garanti kun vil være endnu skarpere. 

Flere heste leverede fine præstationer i dagens øvrige opgør. Et udkast af disse kan læses i nedenstående billedserie:

Diamant Østervang

Diamant Østervang nød godt af det hårde udgangstempo i dagens indledende opgør. Midt på opløbet bød hullet sig, og på en kort speed i overlydsfart nåede den sikkert forbi Enjoy Banker til årets første sejr. 

Futteflagfis

Det har været stolpe-ud for Futteflagfis i hele 2022, men i dag flaskede alt sig for den Kathrine M. Olesen-trænede hest. Efter et perfekt rygløb i andet spor bag favoritten El Capitan kunne den kort, men sikkert gå forbi på de sidste meter. 

Freja Henley (1)

Freja Henley viste alt vel med formen inden sin start i Amatør Elite Cup på derbydagen. Efter et løb, hvor den intet fik foræret, var den alligevel stærkest til slut for Trine Urth Pedersen. Repriser og øvrige vindere kan som altid findes på Derby25 live.