Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Michael LønborgFoto: Hesselborg Foto

De øvrige løb - og update på Lønborg

Michael Lønborg
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
05. august 2022 21:00

Et grimt styrt satte sit præg på de afsluttende opgør på Skive Trav. 

Af Mikkel Johansen

Det så mildest talt grimt ud, da Hamilton L C styrtede i sidste sving af dagens syvende opgør. Hestens kusk, Michael Lønborg, blev slynget af vognen. Det samme var tilfældet for bagvedliggende Knud Mønster, som kørte Herecomes Gardenia. Denne løb løbsk, men blev sidenhen indfanget. 

For Hamilton L C’s del blev den liggende i første omgang, men senere kunne hesten selv gå fra banen og er medtaget af hudafskrabninger. Herecomes Gardenia havde fået en flænge på bringen, som den behandles for af banens dyrlæge. 

Nyeste opdatering på Michael Lønborg, som blev kørt til skadestuen, er, at han venter på røntgenundersøgelse og er i smerter på højre fod og skulder. Det har hans far, Henrik Lønborg, kunnet fortælle. Knud Mønster, som også var involveret i uheldet, forblev på Skive Trav. 

Løbet blev vundet af Bo Westergaards nyeste skud på amerikanerstammen, Simon, som blev kørt af jockey Mads Hviid Nielsen. 

Fin toåring Fra Ole G.

Ole G. Nielsen havde sendt fine superlativer afsted mod Isak Smed, som debuterede i dagens toårsløb med Jeppe Juel som kusk. Undervejs blev hesten budt en optimal rejse i vinderhullet på Jacob Blåbjerg, og den veludseende From Above U S-søn var ikke sen til at koble greb i opløbet. Helt ubesværet vandt den sin debut i 1.19,0/2060ma. 

Dagens to afsluttende opgør gav favoritsejre til såvel Dixidore som Caroline Lund. Er man interesseret i at se repriser fra løbene på Skive Trav, så kig forbi Derby25 live