Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Peter Rudbeck-trænede Dowhatyoudodowell vinder i Odense for Jeppe JuelFoto: Gorm Johansen

Skive søndag: Dowhatyoudodowell i hurtigklassedebut

DOWHATYOUDODOWELL DSC 7692
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
06. december 2022 14:20

Søndag eftermiddag står Skive Trav som vært for sin næstsidste løbsdag i 2022, og det bliver med fireårige Dowhatyoudodowell for første gang mod den garvede hurtigklasse.

Af Claus Bossow

Skive Trav står i år for travløbene på selve juleaftensdag, men inden da handler det på søndag om et godt og varieret program bestående af ti løb - og med hele 108 heste til start.

Størst opmærksomhed rettes sikkert imod opgøret for bedste klasse, når kendte aktører som Red Bar, Thunder Peak, Stonefire U S, Fossa og Bandit Brick er på startlinjen. Men denne gang suppleres de for første gang af hjemmebanehesten fireårige Dowhatyoudodowell. 

Rudbecks tophest har gjort det fint og stabilt i denne sæson, og selvom det kun er blevet til en enkelt sejr, er der alligevel tikket 411.000 kr. ind på kontoen. Kommer anden årssejr i hus på søndag?

Løbsdagen byder også på fuldt hus i Skives Amatørserie via hele 15 heste fra fire volter. Dertil kommer sidste afdeling af 2-Åringernes Efterårsserie med bl.a. Opdrætningsløbs-toeren Jacob Blåbjerg til start. 

Og så skal vi også møde Felix Light, der er ude efter tredje sejr i træk og sjette i denne sæson på hjemmebanen. Dermed er den et varmt bud på titlen som årets hest på Skive Trav. 

Du finder startlisten ved at klikke her