Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Eldon Neergård er blandt de heste, som man fra staldens side har tro på i 2022.Foto: Flemming Andersen

Spændende dage for Skive-træner

Eldon Neergaard 310521
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
14. april 2022 8:00

Ole G. Nielsen går en spændende påske i møde. Skive-trænerens to deltagere på Fyens Væddeløbsbane er begge tildelt vindertippet, mens Gangnam Style K sæsondebuterer på Klosterskogen lørdag i V75.

Af Mikkel Johansen

Skærtorsdag starter løbene på Fyens Væddeløbsbane kl. 13.00 med V5 start i 2. løb. Forinden lægger den lave klasse for med en forhåndsfavorit i Ole G. Nielsen-trænede Jonathan Star

Born in the U S A-sønnen debuterede på Jarlsberg med en fjerdeplads til følge i tiden 17,0.

- Jeg var rigtig godt tilfreds med ham. Han mødte heste, som allerede havde en del penge på kontoen, men han fulgte dem flot til dørs og var faktisk ikke tom i mål.

- Jeg forventer, han kan en lignende tid denne gang, og det skal række langt. Han har både fart og styrke, så jeg tror meget på ham, videregiver hestens træner, som endvidere fortæller, at balancen bliver lettere end i debuten. 

Også Eldon Neergård i V5-spillets sidste afdeling er begunstiget med vindertippet. 

- Han skuffede os i sæsondebuten, men vi har ikke fundet fejl på ham siden. Han er blevet skærpet i træningen og virker mere oplagt, så vi forventer en klart bedre præstation.

- Han står godt inde i løbet, og eftersom at det er et pointløb, hvor han på papiret er gået lidt ned i konkurrence, skal det være en god chance. Han kommer i optimal forspænding. 

Hvem tror du mest på af Jonathan Star og Eldon Neergård?

- Jonathan Star står umiddelbart med bedste chance, mener Ole. 

Sæsondebuterer i Norge

Gangnam Style K havde en flot sæson i fjor med to V75-sejre og en indtjening på den gode side af 250.000 kroner til følge. 

Efter et positivt rutineløb på Skive Trav d. 3. april er den klar til at sæsondebutere på Klosterskogen lørdag i V75-spillets 1. afdeling.

- Han var helt på toppen i rutineløbet, hvor han lukkede de sidste 6-700 meter efter 1.11. Han virker stærk i træningen, og han vil gøre et godt løb. Der er gode heste imod, men jeg ser ham som en god triochance.