Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Hertz besejrede Halløjsa Vang i karrierens tredje start.Foto: Hesselborg Foto

Søndag og mandag i det nordjyske: Finalebilletter og Made in Denmark-løb på spil

Hertz
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
05. april 2022 16:20

Det er Aalborg og Skive, der har værtsrollerne søndag og mandag, hvor der samlet diskes op med 19 travløb for stort set alle klasser. Og begge steder med interessante Made in Denmark-løb for de fireårige.

Af Claus Bossow

Aalborg byder søndag på brunch-arrangement og med første start kl. 11.00. Det sker bl.a. med to løb i Liga-serien, hvor heste fra Liga 2 og fra Liga 5 kæmper om de sidste finalebilletter til den store finaledag 2. Påskedag d. 18. april ligeledes på Racing Arena Aalborg.

Samme dag afvikles også finalen i hoppeserien Påskeliljen, og hertil er der også finalebilletter på spil på søndag. Man kan konstatere, at de kommer til at gå til lokale aktører, eftersom samtlige syv deltagere under 30.000 kr. indtjent kommer fra banen. Det handler bl.a. om familiens Juels svenskregistrerede Hertz, der er ude efter sin tredje sejr i træk og nok også må bære favoritværdigheden.

Men modstanden er reel med hele fire modstandere fra Team Westergård og deriblandt Halløjsa Vang, der fulgte Hertz helt til døren senest.

På programmet er også et interessant fireårsløb i Made in Denmark-serien, hvor flere fine heste i klassen under 60.000 kr. indtjent har valgt at lægge sæsondebuten.

Du kan finde startlisterne til Racing Arena Aalborg her.

Tidlig aftentrav mandag i Skive

Dagen efter tager Skive Trav over, og i modsætning til de hidtidige mandage i væddeløbskalenderen er der nu tale om tidlig aftentrav med første start kl. 17.00.

Også i Skive er der udskrevet et løb i Made in Denmark-serien – denne gang for klassen under 25.000 kr. indtjent. Præcis som tilfældet er søndag, er der masser af sæsondebutanter på startlinjen, hvor vi også finder talentfulde Gucci og Generalen. Sidstnævnte imponerede stort, da den i sommer debuterede på en lav 1.15-tid i Billund, så der er noget at leve op til for Westergårds fireåring.

V5-finalen i Skive er denne gang forbeholdt amatørerne, og det sker med et velbesat og meget interessant spilleløb med deltagere fra tre volter.

Du kan finde startlisten til Skive Trav her.