Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Hestevæddeløbssporten samler ind i den gode sags tjeneste.Foto: Danmarks Indsamling.

Hestevæddeløbssporten tager atter del i Danmarks Indsamling

Grafik Generel Aarstal
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
18. november 2021 13:00

Igen i år går hestevæddeløbssporten sammen om at støtte en fælles sag. Verdens børn, der har været hårdest ramt af coronakrisen. Og alle initiativer hilses velkommen.

Af Camilla Halldorsson

Op mod to millioner seere så med, da ponyekvipagen Cecilie Germann Jensen og Tysse samt direktør i DH Morten Arnesen kunne donere et sekscifret beløb i den gode sags tjeneste på vegne af hele hestevæddeløbssporten. Med andre ord kunne vores sport vise, at nok er den lille, men hjertet er stort.

I år har Danmark Indsamling særligt fokus på børnene, konkret udviklingsprojekter i 13 lande med henblik på at give coronakrisens børn en ny start, ny håb og nye muligheder. Læs mere: https://danmarksindsamling.dk/  

Dette års indsamling kulminerer i det store indsamlingsshow som sendes på DR1 lørdag d. 29. januar live fra Musikhuset Esbjerg. Holdet bag Danmarks Indsamling ønsker at komme ud og opleve danskere helt tæt på, når der samles ind – helt ude i stalden, på banen og i det lokale samfund.  

Lad os samle ind sammen – Alt tæller

Dansk Hestevæddeløb håber derfor hele sporten igen vil bidrage til Danmarks Indsamling. Ligger du inde med et initiativ eller en idé, så henvend dig til din nærmeste baneleder eller marketingkoordinator Julie Kold (jk@danskhv.dk – 888 112 73)

Alt tæller! Og det viste vi sidste gang, hvor mange kreative påfund sikrede en samlet donation, vi kunne være stolte af. Se oversigten her: /oplev-sporten/danmarks-indsamlingen-2019-2020/

DK Indsamling Mortentysse

Indsamlingen kulminerede ved det store show på DR1, hvor ungdomssporten var repræsenteret på bedste vis med Tysse og Cecilie Germann Jensen.