Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Slide So Easy vandt let i Ikaros' 50-års Jubilæumsløb på Racing Arena AalborgFoto: Kjeld Mikkelsen/KM FOTO

Slide So Easy overlegen i Aalborg

Slide So Easy 121221
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
12. december 2021 14:05

Flemming Jensen-trænede Slide So Easy vandt legende let "Ikaros' 50-års Jubilæumsløb" på Racing Arena Aalborg søndag eftermiddag.

Af Jesper Elbæk

Og hvis vi skal starte med at slå dét med jubilæet fast, så hentydes der naturligvis til 50-året for at Ikaros med Jørgen Larsen i sulkyen vandt Skandinavisk Mesterskab i 1971. Samme år vandt den i øvrigt også Mesterskab for Danmark.

Fra start var Bandit Brick hurtigst ude, men det tog ikke lang tid, før Slide So Easy trykkede sig til spids. 500m efter 1.12,8 hvorefter Flemming Jensen kunne få lov til at pulle op til 1.15,2 den første kilometer.

Og med en sidste kilometer på 1.14,1 så var de andre decideret chanceløse. Fra ryggen kunne Bandit Brick snuppe andenpladsen, og så afsluttede Steen Juul-trænede Wonderboy godt til tredjepladsen.

Vindertiden for Slide So Easy blev 1.14,4a/2140m.

Flemming Jensen-show i V4

Generelt var "Ismanden" suverænt kørende i V4-løbene, hvor det blev til tre sejre og en andenplads.

Første sejr kom med nyerhvervelsen Væsterbo Bankir, som kunne overtage spidsen efter 400m fra Clark Gable, og siden var resten defilering for Scarlet Knight-sønnen, som ellers kom til start med en ret pauver resultatrække. 

Facebook afsluttede godt til andenplads for Hussein Kassir, og der var også positive præstationer fra en godt afsluttende Design Hastrup samt Freja Skovsende, som undervejs sad i dødens på Væsterbo Bankir.

Vaesterbo Bankir 121221Væsterbo Bankir vandt en let sejr i første start for Flemming Jensen. Foto: Kjeld Mikkelsen/KM FOTO

I 2. løb bombede Steen Juul til spids med F The Big New, og fik lov til at tage tempoet ud af løbet med det samme.

Det betød, at der var masser af kræfter den sidste kilometer, som blev afviklet i 1.12-fart. Rundt sidste sving stak Steen Juul et par længder fri, og det holdt lige nøjagtig hjem, selv om Come On Party med Flemming Jensen kom tæt på til slut.

F The Big New 121221Spids og slut blev recepten for Steen Juul med F The Big New, selv om Come On Party kom tæt på til slut. Foto: Kjeld Mikkelsen/KM FOTO

I 4. løb blev publikum vidner til en enorm præstation af B G Pastor Jonte, som tordnede banen rundt i vindertiden 1.12,0a/1640m - endda fra dødens på Tour Eiffel!

Tour Eiffel tog spids, afviklede 500m efter 1.09,9 og kilometeren i 1.11,5 og den gik et godt løb, selv om skridtene blev kortere og kortere i opløbet, og såvel B G Pastor Jonte som Enjoy Banker gik forbi op mod målstregen.

B G Pastor Jonte _121221B G Pastor Jonte vandt en imponerende sejr i tiden 1.12,0a/1640m på trods af dødens undervejs på Tour Eiffel. Foto: Kjeld Mikkelsen/KM FOTO 

Løb 1-4 kan ses her (klik på tallet): 1 - 2 - 3 - 4