Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Festival of Speed og Steen Juul sejrede overlegent i FireårsprøvenFoto: Ole Hindby

Pointberegning Dansk Trav Derby 2021

Festival Of Speed 11621
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
04. august 2021 9:30

Der er nu lavet pointberegning over de 74 heste, som stadig lever i håbet om den endelige derby-sejr den sidste weekend i denne måned.

Af Sport & Udvikling

Kønsfordelingen

Af de 74 heste, som blev tilmeldt pointberegningen, så tegner hopperne sig for de 29 af slagsen, mens de resterende 45 repræsenterer hingste/vallakkerne.

Derbyprøver fredag 13. august

Næste step i derby-meetinget er derbyprøverne. Disse finder sted på Charlottenlund Travbane fredag den 13. august kl. 15.45, hvortil der er startmelding på mandag den 9. august inden kl. 11.00 på tlf. 88811222 eller kp@danskhv.dk.

 

Fascination 201011

Festival of Speed og Fascination topper pointberegningen

Den hidtil ubesejrede og bla. vinder af Jydsk 4-årings Grand Prix – Festival of Speed – topper naturligvis listen blandt hingste/vallakkerne, mens det hos hopperne er Fascination, som ligger øverst på listen og det til trods for, at hesten fortsat har sin første årssejr til gode.

Vinderen af Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix – Fox On The Run – har dog ligesom Fascination 6 point på pointberegningslisten (tallet yderst til højre), men da Fascination har den højeste præmiesum, er det afgørende for, at den ligger foran Fox On The Run og for den sags skyld også Festival of Speed, som også har 6 point.

Man kan læse mere om, hvordan hestene tildeles disse point på listen på side 35-36 i kal. nr. 1 i afsnittet om ”Udvælgelse af heste til større løb”.

Klik HER for at se pointberegningen over de 74 heste.