Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Empire og Franck Nivard nummer to - Vincennes 26.11.2020Foto: Equidia Pro TV

Empire stor i nederlaget

Empire 261120
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
26. november 2020 14:26

Tomas Malmqvist-trænede Empire måtte tage til takke med andenpladsen i Prix de Picardie på Vincennes efter dødens de sidste 1.000 meter. Staldkammeraten Eric The Eel var fjerde, medens Erik Bondo-trænede All Wise As var femte.

Af Kim Nielsen

De to danskejede og -opdrættede heste Empire og Eric The Eel gjorde en god figur i dagens indledende løb på Vincennes. Prix de Picardie var et løb for fireårige heste under 225.000 euro, og fra start skød Empire med Franck Nivard frem til spids, men slap hurtigt til favoritten Aramis Bar med Björn Goop.

Den svenske topkusk fik dæmpet tempoet betragteligt, og der var kun 16-fart den første halvdel af løbet, som gik over distancen 2.850 m. Eric The Eel blev tidligt efterladt som første hest i andet spor, og da Adrien Lamy kørte frem mod de forreste med 1.000 m igen, fik den Empire ud foran sig.

Opløbssvinget rundt gik den røde Væsterbo Prestige-søn tættere frem til den førende, og ind på det lige koblede Empire grebet på favoritten, som ikke havde mere at byde på. Det lignede længe dansk sejr, men Franck Nivard og Empire blev akkurat fanget kort før stregen af en godt spurtende Gemme de Busset med David Thomain, der var en overraskelse til 25 gange pengene.

Empire løb på andenpladsen 1.14,3/2.850 voltestart, hvor Eric The Eel fulgte godt med en længde efter og snuppede fjerdepladsen i tiden 1.14,5. Der var 11.000 euro til Empire, medens Eric The Eel tjente 3.520 euro. Lige efter kom løbets tredje danskejede hest Erik Bondo-trænede All Wise As, der løb samme tid som "Ålen" og fik 2.200 euro for femtepladsen.

Se løbet her:

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse samt vurdere brugen af de enkelte elementer på danskhv.dk. På dette website bruges cookies til statistik og personalisering af indhold og annoncer. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. Læs vores cookie- og privatlivspolitik ved at klikke her.

Læs mere