Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Slide So Easy bliver dansk deltager ved Copenhagen Cup 2019Foto: Mike Lizzy

Slide So Easy til Copenhagen Cup

Slide So Easy VM Flemming Jensen 2018
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
21. april 2019 14:37

Så er det ganske vist. Rygterne har svirret længe, men nu har Aalborg-træner Flemming Jensen fået den endelige invitation til årets udgave af Copenhagen Cup - og ismanden takkede ja.

Af Jesper Elbæk

Således bliver der minimum én dansktrænet hest med i Danmarks største - og eneste - internationale storløb i år, hvor der indtil videre er inviteret og udtaget følgende fire heste.

* Voltaire Gifont (træner: Cristian Rizzo)
* Cyber Lane (træner: Johan Untersteiner)
* Cokstile (træner: Jan Kristian Waaler)
* Slide So Easy (træner: Flemming Jensen)

Se videoen fra overrækkelsen her, hvor Flemming Jensen bl.a. fortæller, at næste start for Slide So Easy bliver i Jubilæumspokalen p Skive Trav søndag 28. april:

Slide So Easy er en 10-årig Quite Easy U S-søn, som har vundet 33 løb i 84 starter. Læg dertil 11 andenpladser og ni tredjepladser samt nogle mindre placeringer, så når man frem til en samlet indtjening pt. på 2.042.209 kr.

Det første store løb Slide So Easy vandt var Dansk Trav Derby Consolation 2013, hvor den som storfavorit vandt for Kenneth Nielsen. I starten af 2016 blev Slide So Easy solgt til Team Clemmensen & Christensen I/S, og så tog karrieren for alvor fart.

I 2016 vandt Slide So Easy eksempelvis en finale i Bronzedivisionen i V75 på Eskilstuna og senere på året også et løb i Sølvdivisionen på Färjestad. Det blev til otte sejre i 14 starter i Flemming Jensens regi dét år. 2017 blev også fint med fem sejre i syv starter, men dog med en meget lang skadespause indbygget hen over højsæsonen.

I 2018 kom Slide So Esy tilbage med brask og bram, vandt syv gange i 13 starter, her iblandt Mesterskab for Danmark for gæstekusk Jeppe Juel. Det blev også til sejr på Åby Travet i HTE's Stora Sprinterpriset med 250.000 s.kr. i førstepræmie - samt en overlegen sejr i langdistanceløbet på Copenhagen Cup dagen.

Slide So Easy 130518Slide So Easy vinder på Copenhagen Cup-dagen 2018. Foto: Burt Seeger

Nu skal Slide So Easy igen ud på Copenhagen Cup-dagen, men denne gang i hovedløbet. 2018 bød også på en spændende deltagelse i VM-løbet "The International Trot" på Yonkers Raceway, hvor Slide So Easy fra bagspor dog ikke fik med udfaldet at gøre. 

FB_IMG_1539608344081Slide So Easy under opvarmningen til VM-løbet The International Trot på Yonkers Raceway i 2018. Foto: Mike Lizzi.

Sportschef i Dansk Hestevæddeløb, René Jensen, har stadig mange bolde i luften med hensyn til de resterende seks pladser i storløbet. Danskhv.dk følger naturligvis tæt med i udviklingen de næste par uger.