Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Cadillac Shadow - Jeppe Juel.Foto: Hesselborg Foto.

Cadillac Shadow på vej tilbage

Cadillac Shadow
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
21. marts 2018 17:00

Peter Jensens stortalent Cadillac Shadow har som følge af en overbelastet sene været igennem et genoptræningsophold. Nu er den klarmeldt af dyrlægen, og forventes til start indenfor tre måneder.

  - Han har haft en lille reaktion på et gaffelbånd, og har derfor svømmetrænet henover vinteren på Hammerthor Pool Center. Netop i går fik jeg klartegn af dyrlægen til at genoptage den konventionelle træning, så han bliver hentet hjem i løbet af kort tid, fortæller Peter Jensen.

Cadillac Shadow indledte karrieren med at tage fire sejre i træk og fremstod lynhurtigt som en dark horse i årgangssammenhæng.

Selv om den korte karriere allerede har været afbrudt af to mindre skadesforløb, vil Peter Jensen langt fra afskrive Lindy Lane-hingsten i årgangssammenhæng.

  - Hvis man tager en hest som Tango Vang, så havde han gjort et lignende antal starter inden fireårssæsonen. Alligevel lykkedes det ham at blive anden i Jydsk 4-Årings Grand Prix, og senere tredje i derbyet. Jeg regner Cadillac Shadow som et større talent, så jeg har stadig forhåbninger om, at det kan lykkes.

  - Det kræver dog at alt går vel, og at man holder hovedet koldt. Nu handler det om at holde snuden i sporet og ikke forcere tingene. Opbygningen skal ske på hestens præmisser uden at fokusere på datoer og kommende storløb, fastslår Peter Jensen.

Af Claus Juncker