Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Stand And Deliver og Birger Jørgensen sejrer i banerekord 1.10,5Foto: Flemming Andersen

Spændende ligaløb i vente

Stand And Deliver banerekord 230417
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
09. januar 2018 14:45

Kort nyt: Der er flere interessante opgør på programmet, når Skive Trav lørdag aften er vært for indledende afdelinger i Travligaen.

Blandt andet kan man i opgøret for hurtigste klasse, Ekstra Bladet liga 1, glæde sig til et gensyn med banerekordholderen Stand And Deliver. Kadabra-sønnen måtte slettes fra en tiltænkt start 1. juledag, men mon ikke Peter Rudbeck har den tilbage på toppen.

Indvendigt for sig har den Tonicetobetrue, der i slutningen af december kom tilbage med sejr efter hele fire måneders pause, ligesom de to hædersheste Frozen og O´Grady også har fundet vej til startlisten. Hurtigklasseopgøret afvikles over distancen 2.060 meter.

Ekstra Bladet liga 2, som er forbeholdt heste med højst 500.000 kr. indvundne, ligner en fornuftig opgave for sejrshesten VM Viking Cup.

Den er ude på favoritdistancen 1.640 meter, og fra det indvendige spor et kunne det ligne føring fra start til mål. Især fordi de to startraketter, Hobard og Sir Diamond, begge er havnet i anden række bag startbilen.

Endelig skal opgøret i liga 3-løbet mellem genopstandne Shaggy og brølstærke Moliere fremhæves. Moliere får denne gang Bent Svendsen i sulkyen.

Den komplette startliste til lørdagens løb på Skive Trav kan hentes HER

Af Claus Juncker