Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Sådan foregår spillet til de danske hestevæddeløb

Bet25 Logo JVB
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
04. januar 2018 15:00

Den kommende weekend skal der for første gang siden liberaliseringslovens ikrafttræden spilles til de danske hestevæddeløb. Meget er som man kender, men de nye tider giver også nye muligheder.

Totalisatormæssigt vil der være mulighed for at spille hos Danske Spil - både via deres hjemmeside og forhandlernet, mens det er Bet25 der udbyder spil på væddeløbsbanerne. Derfor vil det også være Bet25's logo der fremgår af spillekuponerne. Spilformerne vil være dem man kender i forvejen, og alt totalisatorspil foregår ind i én stor fælles pulje.

Liberaliseringen af spillelovgivningen betyder, at der er mulighed for at en række bookmakere udbyder faste odds, men omfanget af det kendes ikke endnu.

Uanset om du spiller på de faste odds eller i totalisatoren støtter du sporten med 8% af omsætningen når du spiller på de danske hestevæddeløb. Helt konkret betyder det, at for hver 100 kroner du spiller, går der 8 kr. direkte til den danske hestevæddeløbssport - uanset om du vinder eller taber på dit spil.

Af Claus Juncker