Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Attila og René Kjær - 7. januar 2018Foto: Gorm Johansen

Så sad Attila der

Attila 180107
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
09. januar 2018 9:10

Gitte Madsen startede søndag i Odense to heste og det blev til sejr med den ene, nemlig hoppen Attila, der er forholdsvis ny i hendes træning.

Du havde troet meget på hende før første start, hvor det blev til galop.

- Ja, vi fik jo en hest i fin forfatning og vi trænede videre og hun virkede rigtig fin.

- Det vi ikke lige havde taget højde for, er at i arbejde er hun lidt lad i det og bliver derfor lidt "lang" i gangen så jeg gav hende en let aluminiumssko på første gang for jeg følte ikke hun manglede vægten.

- Da det så blev løb og hun blev "kortet" lidt op og samlet lidt sammen kunne hun slet ikke være der og ramte sig alle vegne.

- Så af med skoene til denne start og så var hun flyvende. Heldigvis havde hun masser af hov for banen var jo lidt til den hårde side, fortæller Gitte Madsen.

Taktikken var ikke noget Gitte Madsen blandede sig i.

- Næh, jeg havde ikke sagt noget specielt til René. Det er nemt nok at stå udenfor og kloge. Her vinder jeg mange løb, smiler Madsen.

- Det var selvfølgelig et sats at køre der hvor han gjorde, men han havde jo set rigtigt, at Birger havde fået tryk et par gange og ville slippe når han kom.

- Det er en ganske fin hest, der altid har været forventninger til.

- Hun er som nævnt lad i det i arbejde og hun skal bedes om at lave det hele, men det er jo ganske godt, når først man kender hende.

- Efter min mening skal hun starte hver 2.-3. uge og hun er i rigtig fin form. Så det bliver start så længe banerne ikke er for dårlige.

Tilfredshed med Cavaca

Gitte Madsen havde også Cavaca med i 1. løb.

- Det var helt super. Gik rigtig godt og kom ind og lignede en, der bare havde været ude og afcantre.

- Han gik 15,8 og havde en del sparet, men med spor 11 på 1640 meter er det bare ikke nemt.

- Det virker som om han har mere overskud nu, men det er jo ikke en hest, der bare kan sendes afsted i sporene ligesom med Attila.

- Jeg var rigtig godt tilfreds med ham og nu er det måske tid til at prøve norsk hovedlag så ikke han skal snydes til alt og så kan han være en vinder en af de næste gange, slutter Gitte Madsen.

Af Dennis Stenbæk