Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Carsten Rabjerg med Victor Ecce på Bornholms Brand Park.Foto: Torben Ager.

Mere tid til fordybelse i Fast Track-udsendelserne

Rabjerg, Carsten (1)
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
11. januar 2018 21:05

Sidste weekend løb de første udsendelser fra hestevæddeløbssportens egen tv-kanal, Fast Track, over skærmen. Trods lidt spredt kritik har redaktionschef Carsten Rabjerg langt fra mistet troen på projektet.

  - Vi er selvfølgelig lidt ærgerlige over den kritik der har været. Det er primært nogle tekniske ting der har stået for skud, men vi tror på at udfordringerne kan løses forholdsvist hurtigt, og jeg har en god fornemmelse i kroppen, fortæller Carsten Rabjerg.

  - Personligt har jeg kigget meget på det indholdsmæssige, og der er jeg i det store hele godt tilfreds. Mit indtryk er, at folk har været glade for det danske fokus, og at man nu får oplevelsen af en sammenhængende hestevæddeløbsudsendelse.

  - Hvor vi den første weekend kørte med vores storløbssetup, vil vi nu gå over til vores hverdagssetup. Det betyder at tempoet i udsendelserne sættes lidt ned.

Bemandingen i den kommende weekends udsendelser består af en studievært, en gæst i studiet, samt henholdsvis en kommentator og en reporter på banen.

Når der fredag er løb på Racing Arena Aalborg, er det med redaktionschefen selv i værtsrollen, mens Camilia Soltani er studievært i forbindelse med lørdagens løb på Skive Trav og søndagens løb på Lunden.

Blandt gæsterne er der et par gengangere. Fredag er der gensyn med Kenneth Nielsen og søndag med badmintonspilleren Joachim Fischer. Lørdag er der derimod debut til allestedsnærværende Rene Kjær. En debut der er muliggjort af, at Rene Kjær har fået en kortere løbsudelukkelse.

Tripper for at komme i gang

Carsten Rabjerg nærmest tripper for at komme i gang med weekendens udsendelser.

  - Jeg tror at det vil gøre udsendelserne godt, at der bliver tid til at trække vejret og gå lidt mere i dybden med de viste indslag og aktuelle emner.

  - Når vi så efter denne weekend har prøvet vores to forskellige setups af, venter der et større evalueringsarbejde. Alle involverede kommer med input, og vi får lejlighed til at få vendt tingene.

  - Det hele er stadig helt nyt. Det handler meget om, at få alle vores mange ambitioner til at kunne lade sig gøre indenfor de rammer vi har. Jeg er tryg ved det hele. Det her skal nok blive rigtigt godt, bebuder Carsten Rabjerg.

Af Claus Juncker