Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Travtræner Anders PedersenFoto: Hesselborg Foto

Anders P kan fortsætte i sejrssporet

Anders Pedersen 120118
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
13. januar 2018 7:00

Med to sejre og en andenplads i fem starter er Anders Pedersen kommet godt i gang med 2018. Med lidt held kan han ride videre på succesbølgen i aften i Skive.

Fredag eftermiddag på hjemmebanen i Aalborg sejrede Anders Pedersen i begge starter. Det rygstød skader næppe optimismen inden det i aften gælder tre starter i Skive.

I det hele taget anslår den 34-årige Aalborg-træner en optimistisk tone angående den nye sæson.

»Jeg ved ikke om det ser bedre ud for min stald end før sidste sæson, men jeg synes, at der er mere optimisme at spore i sporten,« siger Anders Pedersen, der har 32 heste på sin træningsliste.

»Generelt lyder der positive toner. Der er blevet flere penge at køre om og flere får lyst til at investere. Man kan igen begynde at etablere anpartsheste, hvilket ikke har været muligt i nogle år, fordi ingen har vidst noget som helst om sportens fremtid.«

»Har trænet bedre«

Trænerens optimisme kan få yderligere et boost i aften i Skive, hvor han kører tre egentrænede heste.

»Charming Magic (2. løb) vandt debuten og gik fornuftigt. Den skulle gerne være lidt bedre denne gang med løbet i kroppen. Hesten har trænet bedre end op til første start,« siger Anders Pedersen.

Mens det var autostart ved debutsejren, så er der denne gang tale om voltestart og spor fem.

»Hesten står lidt anderledes denne gang og det bliver nok lidt sværere. Den skal bare gå et fornuftigt løb og så må vi se, om den kan mellem sig blandt de tre første. At det er voltestart er et plus. Hesten plejer at løse tingene rimeligt.«

I V65-1 gælder det Allmagic som kapacitetsmæssigt snildt matcher dagens konkurrenter, men det er blevet til galop i halvdelen af karrierens 16 starter.

»Allmagic (3. løb) er en rigtig god chance blandt de tre første, hvis hesten går fejlfrit. Og har vi lidt held så er det en vinder. Det er en god hest. Jeg håber bare på et fejlfrit løb og lidt tur på vejen,« siger Anders.

Klar fordel af at løbe uden sko

Som sin bedste chance regner han Campari D i aftenens sidste klasseløb.

»Campari D (9. løb) gik godt senest. Da var hesten lidt mere rytmisk end den har været tidlige. Hvis banen tillader det så bliver samme balance igen. Det vil sige uden sko, hvilket er en klar fordel for hesten.«

Løbene på Skive Trav indledes kl. 18.55 og der er jackpot i V65-spillet. Baneprogrammet kan downloades HER

Træner- og kuskekommentarer fra banens hjemmeside findes HER

Læs også følgende artikler med relation til aftenens løb

Bek har årgangsambitioner
Spændende lørdag i vente

Stor V65-jackpot i Skive

Af Niels Jørgensen