Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Bikini var bedst i DM-optakten for hopper

Bikini
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
15. april 2018 20:04

Jeppe Juel mistede i sidste afdeling podiepladsen i DM for travtrænere, men efterfølgende vandt han to flotte sejre med Bikini og Tango Vang

Det kan være svært for en hest at tage springet ind i den etablerede klasse efter en flot 4-års sæson, men for hoppederbyvinderen Bikini virker dette ikke til at blive et problem. Jeppe Juels hest var trods en udvendig rejse på Hanna Banker/Flemming Jensen den sidste kilometer overlegen i dagens DM-optakt for hopper.

  - Hun er utrolig eksplosiv, men jeg havnede i den eneste position, hvor jeg ikke ville sidde, efter hun blev tømt i sæsondebuten.  Men jeg satte mig bare derude, og hun blev bare stærkere og stærkere. I sidste sving lod jeg hende gå, og så sprang hun bare frem. Jeg synes, hun er klar til DM om 14 dage, sagde Jeppe Juel til Fast Track-reporter Søren Aaen efter løbet.

Vindertiden var 14,6/2140 m auto. Hanna Banker blev anden og Stickittothem/Knud Mønster tredje.

I næste løb kørte Jeppe Juel igen først over målstregen, denne gang med Tango Vang.

Lidt om dagens øvrige løb i Aalborg

Hottinytimothy/Thilde Marie Ipsen vandt dagens indledende montéløb efter en god afslutning. Næsten et års fravær fra løbene påvirkede ikke Benedicte H S, der vandt en fin sejr for Kenneth Andersen. Formløbet gav en start til mål sejr for 14-årige Malaco Baunehøj og Mathias Jensen, inden Jesper L. Larsen spidsvandt uddannelsesløbet med Bellis Samich.

Af Michael Holm