Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Sensation i 2-årsløbet

Stoletheshow 17108 (1)
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
08. oktober 2017 14:50

I 2-årsløbet var debutanten Stoletheshow (Dream Vacation) ikke levnet de store muligheder og var faktisk spillet til over 40 gange pengene for Jeppe Rask.

Favorit var Daytona sammen med Luce Axe, men Daytona galopperede i første sving sammen med Diana Østervang og så kunne Double Up tage spidsen og hun fik snart russisktrænede Luce Axe op udvendig for sig, mens Jeppe Rask fik Stoletheshow i 2. par udvendig.

Luce Axe pressede de sidste 6-700 meter og havde grebet ind på opløbet og så ud til at gå imod sejren, men så fik Rask sin debutant op i højeste gear og akkurat på stregen kom han forbi til sejr på 16,9/2000 auto før en tapper Luce Axe og med Double Up på tredjepladsen.

- Han har vist godt talent hele tiden og gik et godt prøveløb. Selvfølgelig var der heste med her med rutine og en vi slet ikke kendte, men han gik et godt løb.
- Vi skulle lige ud af sidste sving og jeg følte mig i opløbet, at vi skulle få grebet og på stregen synes jeg vi var først, sagde Jeppe Rask efter sejren med den Torben Hovgaard trænede hest.

Af Dennis Stenbæk