Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
René Jonassen sammen med Cutty Sark, da hesten blev præsenteret på Lunden.Foto: Kim Gudmand.

Nye trænere spændte på anpartshestene

DSC 0481
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
12. oktober 2017 10:50

For René Jonassen og Thomas Fischer bød søndagen foruden væddeløb på hjemmebanen i Charlottenlund, også på et velkommen til et par nye spændende heste som er handlet til hårdt satsende Team Lunden.

Begge heste der i øvrigt er 3-åringer blev vist frem på Lunden i søndags, og begge heste har allerede vist flotte præstationer.

Således er Cutty Sark ubesejret efter to starter, og har vundet begge sine løb helt efter behag fra føring med kræfter sparet, mens Copain d’Amerique har indledt karrieren med tre sejre og en andenplads i blot 7 starter.

- Cutty Sark er helt sikkert en spændende hest at modtage, og humøret på ham er godt, så det bliver spændende at komme i gang med arbejde med ham.

- Jeg har kørt et stille og roligt arbejde med ham, og han virker som en fornuftig hest at køre med.

- Han har vist en god indstilling ved sejrene, og skal begynde sine intervaller frem mod en evt. start i Dansk Avlsløb, forklarer René Jonassen.

DSC 0457

Thomas Fischer da han i søndags præsenterede Copain d'Amerique på Lunden. Foto: Kim Gudmand.

Thomas Fischer: En tiltalende hest

For Thomas Fischer der træner Copain d’Amerique er der med spænding og interesse set frem imod projektet, og det er ikke blevet mindre efter hesten nu fysisk står hjemme i stalden.

- Copain d’Amerique er en stor flot hest, som virker tiltalende.

- Han er indtil videre meldt i Dansk Avlsløb, men skal efter han startede i søndags på Lunden lige gås igennem.

- Hidtil har han ligget lige under de bedste i årgangen, men han skulle gerne udvikle sig fra i år og frem mod næste år, fortæller Thomas Fischer.

Commit Boom Bay, GP (1)

Team Lunden fejrede tidligere på året stor succes da Commit Boom Bay vandt Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix. Foto: Ole Hindby.

Trænerne har det sidste ord

For Team Lundens forskellige anpartsheste er konceptet det samme med en eller flere heste, der udbydes i X-antal anparter der hver har en pris af 1.000 kr.

Omkring de nye heste, der er handlet til Team Lunden er der dog ændret lidt, da begge heste sælges samlet i en pakke, og at hestene er fordelt på to Lunden-trænere.

- Cutty Sark og Copain d’Amerique er købt tilsammen for 600.000 koner.

- De er udbudt i 950 anparter i en pakke for engangsbeløbet 1.000 kroner, og hestene udloddes på Lundens finaledag 2018, forklarer Carsten Bundgaard, der primus motor på projektet Team Lunden sammen med Michael Christophersen.

- René Jonassen og Thomas Fischer har haft det sidste ord med begge heste, havde de sagt ”no go”, var hestene ikke indkøbt.

- Der gælder samme regler for dem, som med de andre anpartsheste i Team Lunden.

- Hvis trænerne ikke selv kører hestene i løb, skal det gøres af en anden licenshaver i Lunden, og vores trænere må ikke køre fremmede trænede heste mod de heste de træner for os.

- Det er trænerne, som suverænt bestemmer hvor og hvornår hestene starter, lyder det fra Carsten Bundgaard, der i de her dage har noteret sig mere end 300 solgte anparter i Team Lundens nye projekt.

Af Carsten Rabjerg.