Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
CD vinder Dansk Hoppekriterium for Birger Jørgensen - 8. oktober 2017Foto: Burt Seeger

En stor oplevelse at se C D vinde

C D 171008
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
11. oktober 2017 13:10

Selvom Kaj D. Jensen ikke selv var på plads da C D triumferede i Dansk Hoppe Kriterium forleden på Lunden, var opdrætteren med rette stolt over det som den 3-årige hoppe præsterede.

Alle omkring C D er næppe meget andet ens stortilpasse med det som hoppe har præsteret hidtil, for i alle livets 16 starter har C D tjent penge, som i øvrigt samlet er blevet til 567.650 kr.

9 sejre, 5 andenpladser, 1 tredjeplads og 1 fjerdeplads er det imponerende resultat som C D har præsteret, og forleden kom så den største sejr af dem alle, da C D sejrede i Dansk Hoppe Kriterium på Lunden.

- Jeg sad hjemme og så da C D vandt, og selvom jeg da gerne ville have været på Lunden for at opleve sejren, nød jeg det hjemmefra foran tv’et, men det er for lang en tur for mig frem og tilbage til København, forklarer Kaj D. Jensen, der jo er kendt for D-hestene, og som allerede tidligt kunnet fornemme potentialet hos C D, der trænes af Kaj Jensen, og blev kørt til sejr af Birger Jørgensen.

- Hun er en helt utrolig ”bette” hest, der bare har udviklet sig til en enestående hest.

- Allerede som føl viste C D sig som en mulig vindertype, for var helt speciel og er det vist stadig lidt.

- Hun var en enspænder som er sin egen dame og helt speciel, husker jeg og så ved man at hestene enten bliver rigtigt gode, eller de ikke duer – det synes jeg min erfaring med heste viser mig, forklarer Kaj D. Jensen.

Af Carsten Rabjerg.