Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

"Der er en lille risiko for aflysning"

vejovis_mgl4926_498x410
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
12. oktober 2017 16:00

Med hele tolv sejre i kun 56 starter så har den rutinerede galoptræner Brian Wilson haft en flot sæson 2017. Lørdag eftermiddag bringer han tre af hans sejrsheste til start, når Klampenborg Galopbane afvikler årets næstsidste løbsdag.

Træneren ligger nummer ti på trænerligaen på sin hjemmebane med en indtjening på 311.150 kroner og en flot sejrsprocent på 21,4.

"Det er dejligt med de mange sejre. Jeg har bare syv heste i træning og havde ikke forventet så mange sejre," udtaler Brian Wilson og fortsætter

"Jeg er dog lidt bekymret for baneunderlaget efter alt den regn vi har fået det sidste døgn. Banen var totalt smadret efter i lørdags og kan ikke tåle mere regn. Nogle siger at der jo ikke var nogle heste der blev skadet i lørdags, men jeg mener ikke vi skal have et uheld før det kan være uforsvarligt. Hvis jeg skal være helt ærligt, så er der en lille risiko for aflysning. Jeg er med i baneudvalget og vi vurderer banen fredag kl 9.15 og afgør her om der bliver løb," fortæller Brian Wilson.


Klampenborg Galopbane har, hvis de gennemføres, syv løb på programmet lørdag med start klokken 12.45. Hovedbegivenhederne er Golden Mile og Famillien Trocks Ærespræmie.

Brian Wilson jagter årets 13 sejr og har følgende forventninger til staldens starter:

Saint George (1.løb) som har vundet tre sejre i år og som senest vandt med 3,5 længde får følgende ord med på vejen

"Han står med en rigtig god chance. Han starter med 63 kilo og derfor er det godt det kun er 1200 meter i forhold til 1400 meter senest. Han holder god form"

SAINT GEORGE_11I9793 (1)Saint George og Oliver Wilson var flyvende ved senest sejr og håber på gentagelse på lørdag Foto: Burt Seeger

Vejovis (4.løb) 

"Er på den rigtige distance og som også har gjort det godt i år og holder fin form"

VEJOVIS_11I9113Vejovis er også i sejrsform og må stå med en pæn chance i lørdagens fjerde løb Foto: Burt Seeger

Royal Zem (4.løb)

"Har vundet to sejre i træk og er den jeg tror mest på af mine to deltagere. Er en sent udviklet hest som skal have noget at træde i. Får tre kilo af da det er lærling Allan Wallace, som rider hos Wido Neuroth, der skal ride ham. Allan Wallace er talentfuld og har vundet omkring 25 sejre," slutter Brian Wilson af.

ROYAL ZEM_S3Q1725Skimle Royal Zem har virkelig fået smag for sejre og vandt senest den anden sejr i træk  Foto: Burt Seeger

Af Henrik Brendholdt