Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Stoletheshow og Jeppe Rask - 8. oktober 2017Foto: Burt Seeger

Choksejren overraskede ikke ejer og træner

Stoletheshow 17108
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
11. oktober 2017 7:20

Da Stoletheshow debuterede på Charlottenlund Travbane i søndags, skete det med en flot sejr i et godt besat 2-års løb, hvor spillerne ikke havde den store tro på hesten, der gav 40 gange pengene ved sejren for Jeppe Rask. Ejer og træner Torben Hovgaard var dog ikke som de fleste andre overrasket over hestens præstation.

40,50 var der helt nøjagtigt i vinderodds da den norskregistrede 2-årige hingst Stoletheshow for Jeppe Rask akkurat i sidste skridt nåede forbi til sejr på Lunden i søndags, hvor hesten var klart mindst betroet af alle deltagere.

- Jeg er ikke overrasket over sejren, for Stoletheshow er en fantastisk dejlig hest, hvilket jeg har vidst hele tiden, så jeg troede på ham, lyder det fra Torben Hovgaard, der lige skal have lov at forklare historien bag Stoletheshow, som er amerikansk afstammet med Dream Vacation som far og Abba Hall som mor.

- Faktisk købte jeg Stoletheshow allerede som føl, og det gjorde jeg fra en nordmand jeg har haft samarbejde med.

- Stoletheshow blev købt sammen med et andet føl, Dream It Is, som blev godkendt i Prøveløb i mandags, men den er en mere tung type af hest, som nok først kommer til start som 3-åring, forklarer Torben Hovgaard.

Med en flot debutsejr som sammen med Skive-træner Jeppe Rask blev vundet i tiden 1.16,9 over de 2000 meter autostart, er der selvfølgelig store forventninger til Torben Hovgaards talent.

- Stoletheshow kan have et storløb i Norge senere på sæsonen som være interessant, men ellers skal han bare starte på, hvor der er løb der passer til ham, slutter Torben Hovgaard.

Af Carsten Rabjerg.