Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Takethem - Steen Juul.Foto: US Photo.

Steen Juul håber på tidlig føring med Takethem

Takethem_US Photo
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
14. november 2017 14:33

Takethem er klar til et godt comeback i aften på Jägersro. Og Bandit Brick er klar til inden længe at vinde sejr nummer 21 på stribe.

En af Steen Juuls store stjerner, Takethem gør i aften i Malmø comeback efter godt fire måneders fravær. Hesten blev slettet fra en påtænkt start i Lunden for tre uger siden, men nu er 1.09,2-traveren klar igen.

»Jeg synes, han virker helt OK i træningen. Det gjorde han også op til sidst den var startmeldt, men den er selvfølgelig ikke i topform,« siger Steen Juul i et optimistisk tonefald.

Kan Takethem vinde i aften?

»Det har jeg svært ved at vurdere. Hvis Spartan Kronos er grundigt forberedt, så er det en superhest. Den har vundet på 1.10 i Frankrig, men den har pausemæssigt været væk i længere tid end Takethem. Jeg forventer i hvert fald, at Takethem laver en god præstation.«

Hvordan vil du gribe løbet an?

»Jeg læser det sådan, at Harry Haythrow skyder forbi fra start. Hvis jeg så er heldig, kan jeg måske få lov at overtage, hvis ellers jeg kan holde mig klos op ad Spartan Kronos (der sidder i inderbanen, red.). Den tror jeg ikke kan svare Harry Haythrow,« siger Steen Juul.

Du er optimist?

»Det er jeg altid med denne hest.«

Bandit Brick klar til at tage nummer 21

Med Steen Juul i røret skal vi også lige høre status angående Bandit Brick.

»Han er startklar og går ud når han har et passende løb. Hesten gik sammen med Bali i dens sidste arbejde inden Bali skal til Norge og da viste Bandit Brick superform,« siger Steen Juul.

Så inden vi går ind i julemåneden har Bandit Brick taget sejr nummer 21 på stribe?

»Det håber jeg.«

Af Niels Jørgensen