Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
O'Grady ved en tidligere sejr i Aalborg for Flemming JensenFoto: Ole Hindby

"O'Grady har aldrig været bedre"

O Grady 1 20160402 2096714816 1
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
04. december 2017 9:30

Torben Hovgaard-trænede O'Grady var søndag eftermiddag anden til "umulige" Slide So Easy i Liga 1-finalen på Charlottenlund Travbane. Og ifølge træneren selv, så har S J's Photo-sønnen aldrig været bedre end nu.

- Nej, O'Grady har døjet meget med luftvejen. Han kunne godt gå enkelte kanonløb som f.eks. i Harald Lunds Mindeløb på Falster, men så er han faldet ud af det igen. Men nu ser det ud til, at vi har fået helt styr på det, og han har aldrig været bedre end nu.

Noget tyder på, at Torben Hovgaard har ret. For O'Grady storpullede sejren hjem i Hamborg 12. november, hvor han vandt afstoppet på toptiden 1.12,0a/1680m, og at blive anden til Slide So Easy er jo heller ingen skam.

- Nej, Slide So Easy var jo bare for god. Det er en "overhest", som der pt. ikke er noget at gøre ved. O'Grady fik det optimale løb serveret af Jeppe (Rask, red.), og vi er meget tilfredse, fortæller Torben Hovgaard til Danskhv.dk.

Læs nyheden om Slide So Easy's sejr HER.

O'Grady er en af de eliteheste, som sideløbende med karrieren som løbshest, også fungerer som avlshingst. Med pæn succes i øvrigt, fortæller Skive-amatøren.

- Ja, O'Grady fik ni hopper tilført i år, og alle ni er i øvrigt i fol. Vores egen Rina Chen Hai var en af de første, og derudover har Michael Holmer, Knud "Flamingo" Christensen og Michael Kukkonen også været forbi med hopper. Kukkonen kom tilbage med Helmine K, og dermed bliver det til en lillebror eller lillesøster til Cheetosinmyspeedos, afslutter Torben Hovgaard.

Af Jesper Elbæk