Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Bandit Brick vinder sejr nr. 20 i træk i Billund og er nu klar til rekordforsøget på samme baneFoto: KM FOTO/Kjeld Mikkelsen

Bandit Brick jagter sejrsrekorden i Billund

Bandit Brick 280917
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
20. november 2017 13:49

Bandit Brick er hesten alle i Travdanmark taler om i øjeblikket. Sejrsmaskinen har sammen med sin faste makker Steen Juul taget 20 sejre i træk - den seneste kom i Billund i slutningen af september.

Her tangerede Bandit Brick alletiders Danske sejrsrekord på 20 sejre i træk, som indehavedes af de fynske Kandar og Opus GT.

Siden har man ventet spændt på forsættelsen af denne saga.

Hvor skulle attentatet på denne historiske sejrsrekord foregå?

Det blev ikke på Jydsk Væddeløbsbane for en god måneds tid siden, som det ellers havde været planlagt, da Bandit Brick løb ind i en mindre skade. En skade Bandit Brick heldigvis nu er kvit, og derfor har Steen Juul fundet en ny opgave til sin fantom hest.

Det bliver på fredag 24. november på Billund Trav, at Steen Juul sammen med Bandit Brick vil forsøge at overgå til historien, som indehaver af den længste sejrsrække nogensinde i Dansk Travsport.

Opgaven er et Amerikanerløb under 240.000 kr. med 5.000 kr. til vinderen og startfeltet ser således ud:

1. Top Fighter – Kent Friborg
2. Sensei Bob – Knud Mønster
3. Hommage d’Couronne – Søren Johansson
4. Rex Royal – Rene Kjær
5. Armani S – John Køhler
6. Alberte Mols – Jeppe Rask
7. Silverstone – Morten Friis
8. Bandit Brick – Steen Juul
9. Aros Line – Birger Jørgensen

Løbet afvikles som dagens 6. løb - kl. 17.19, og vi vil i de kommende dage, her på siden, have et tilbageblik på den imponerende sejrsrække som Bandit Brick og Steen Juul har sammensat, som appetitvækker forud for det potentielt historiske løb på fredag. Dette selvfølgelig kombineret med friske kommentarer fra kredsen omkring hesten.

 

Af Uwe Bredahl