Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Travløb i gang på Fyens Væddeløbsbane.Foto: Gorm Johansen.

Familie- og Integrationsdag i Odense

Fyens Væddeløbsbane, løb i gang
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
19. maj 2017 12:00

Der bliver gang i den lørdag eftermiddag på Fyens Væddeløbsbane i Odense, hvor banen i samarbejde med Odense Kommune afholder en Familie- og Integrationsdag med underholdning før, under og efter væddeløbene.

Fyens Væddeløbsbane fortsætter med at forsøge at få folk ud på trav- og galopbanen, og denne lørdag er det så et meget spændende tiltag som er lavet i samarbejde med Odense Kommune.

”Nye” og ”gamle” odenseanere får muligheden for at mødes på tværs af aldre, hudfarve og kultur i en festlig ramme på Fyens Væddeløbsbane, lyder det fra Odense Kommune i den pressemeddelse som de har sendt ud i forbindelse med arrangementet.

Der er arrangeret bustransport fra forskellige steder i Odense og ud til væddeløbsbanen, ligesom prominente musiknavne som Jokeren og Zizidada mfl. optræder.

Fyens Væddeløbsbane, tilskuere

Mon ikke mange besøgende vil tage turen til Fyens Væddeløbsbane lørdag eftermiddag? Foto: Gorm Johansen. 

Der er gratis slikposer og juice til børnene, der også har mulighed for at blive trukket en tur med en pony, så med udsigt til tørvejr og lune i luften, bør lørdagen på Fyens Væddeløbsbane blive et udflugtsmål for mange.

Dørene åbnes kl. 11.00 og underholdningen starter kl. 12.00, men det første af væddeløbene starter kl. 12.45.

Baneprogram Odense - HER

Af Carsten Rabjerg.