Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Spring EromFoto: Kanal 75

Syvdobbelt millionærs lillesøster i prøveløb

Spring Erom (1)
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
17. juni 2017 7:00

Man skal søge mod Racing Arena Aalborg, hvis man i dag vil opleve live-trav på dansk grund.

Fra klokken 11.00 afvikles en ‘Sportslørdag’ med seks løb og Vinder- og Pladsspil i lokale puljer. Forinden afvikles et prøveløb med en række interessante ungheste blandt deltagerne. Deriblandt tre toåringer fra Pauli Andersens stald: Double Up, Diana Østervang og Delaware Bounce.

Førstnævnte er som datter af Jackie Brown bror til blandt andre Run Baby Run (516.000 SEK og vinder af 11 sejre i 30 starter) og sejrsaktuelle Lindeberg (260.000 SEK og otte sejre i 35 starter).

»Det virker som fine toåringer. De har trænet pænt og kan gå en 1.20-tid. De skal ud for at have rutine,« siger Kenneth Andersen.

Staldens stærkeste kort på toårsfronten er ifølge Kenneth Andersen Diamant Østervang, som i søndags blev godkendt på 1.19,8/2180 meter.

»Diamant Østervang forventer vi meget af. Den er rigtig god. Men vi har flere. I alt er der vel syv toåringer tilknyttet stalden, deriblandt et par stykker som kommer lidt senere,« siger Kenneth Andersen videre.

I øvrigt er førnævnte Jackie Browns et år ældre bror, Chimneysweeper også ude i jagt på godkendelse. Det samme er de ligeledes treårige Celine D, som er ud af en søskendeflok med pæne indtjeninger, og Olga’s Avenue, der er lillesøster til Myrna Minkoff (407.000 SEK).

Hvad angår søskende med fine meritter står samtlige ovennævnte imidlertid en smule i skyggen af en anden ustartet hest i prøveløbet. Det handler om den femårige hoppe Spring Ann, der med Springflickan som moder er søster til “verdens bedste tolvåring”, Spring Erom, elitlopps-deltager i år og vinder af 7,9 mio. SEK.

Baneprogrammet til sportslørdagen i Aalborg kan downloades HER

Af Niels Jørgensen