Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Stort DM i vente for amatørerne

Stemning12072009martintimm
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
16. juni 2017 9:30

Næste lørdag afvikles der DM for Amatørkusk på Nykøbing F. Travbane, og kredsen omkring arrangementet venter i disse dage spændt på i første omgang mandag, hvor der skal meldes heste til DM-løbene, og siden selvfølgelig til selve DM-dagen.

Når Danmarks dygtigste amatørkuske lørdag d. 24. juni skal kæmpe om DM, sker det i år på travbanen i Nykøbing Falster, hvor man fra banens side håber og tror på det bliver en god dag.

- Vi er da fuld af optimisme, og har fra bestyrelsens side lavet et stort arbejde for at gøre DM-dagen som den skal være.

- Derfor håber vi da også på opbakning til DM, så vi får samlet heste til kuskene i DM-løbene.

- I DM-løbene er der intet indskud, 7 præmier hvor førstepræmien er på 10.000 kr. ærespræmie og dækken, samt transporttilskud til uplacerede heste, fortæller Torben Nygaard, der er formand for NFT Travklub.

Det er i øvrigt mandag d. 19. juni mellem kl. 08.30 og 11.00 der kan meldes heste til DM-dagen på Falster.

Udover væddeløbene er der lavet en masse forarbejde for at gøre hele lørdagen med DM-arrangementet til en succes både på og udenfor travbanen.

- Det er lykkedes os at skaffe kuske- og løbssponsorer, og så kommer Guldborgsund Kommunes Borgmester John Brædder og åbner DM-arrangementet officielt efter 1. løb, forklarer Torben Nygaard.

- Udover selve DM-løbene er der også arrangeret en stor DM-fest om aftenen, og så bliver der også plads til ponyløb i løbet af løbsdagen.

Af Carsten Rabjerg.