Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Lord Jaycee med René Kjær og Gitte Madsen efter sejr på Lunden.Foto: Burt Seeger.

Positionerne afgør hvem der klarer sig bedst

Lord Jaycee_US
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
16. juni 2017 7:00

I dagens Summer Meeting Halmstad-løb på Charlottenlund Travbane, som har 25.000 kr. i førstepræmie, sender Billund-træner Gitte Madsen et par spændende hest til start. 

Foruden en god førstepræmie er det også for de to første heste i eftermiddagens 5. løb på Lunden et par finalepladser til finalen i Summer Meeting Halmstad, hvor førstepræmien er på 100.000 svenske kroner.

Gitte Madsen har to af deltagerne, Trophy Spring der skal køres af Kasper K. Andersen og Lord Jaycee med René Kjær, og hun ser frem til eftermiddagens løb.

- Trophy Spring har et yderligt spor, men må køres med fra start, for siden at forhåbentligt komme til at sidde fornuftigt til.

- Han er en god afslutter, og sidste start skal man bare glemme, for der fik han en galopperende konkurrent i hovedet 100 meter før starten.

- Han har trænet som han skulle frem mod denne opgave, fortæller Gitte Madsen.

- Lord Jaycee har jeg ikke været helt tilfreds med ikke lige viser hvad han kan.

- Jeg synes han skulle have vundet sidst på Åby, men han render bare med, så hvis bare han gad lave det han kunne.

- Han kan meget i lyse stunder og jeg håber han er frisket lidt op med starterne i monté.

- Sporet er fint, for så sidder han inde bagved fra start, forklarer Gitte Madsen, der ikke kan skille sine to heste ad på spørgsmålet om hvem hun tror mest på.

- Der er ingen ændringer planlagt på nogle af hestene, og sat op mod hinanden er det to lige gode heste vi kommer til Lunden med, slutter Gitte Madsen.

Baneprogram Lunden - HER

Af Carsten Rabjerg.