Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Bimse Cloc med Henrik Lønborg besejrer Brandy Laser med Steen Juul på Billund Trav.Foto: KM Foto.

Nu er det for alvor at det gælder

Bimse Cloc 060716
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
15. juni 2017 10:25

Søndag eftermiddag køres der prøver til Grand Prix’et i Aarhus, og hos hopperne gør Bimse Cloc en meget spændende start for familien Jørgensen fra Stutteri Cloc.

I fjor viste Bimse Cloc ved flere lejligheder, at den er en rigtig talentfuld hoppe, og knap 100.000 kr. tikkede ind på kontoen i hoppens første sæson som væddeløber, der bl.a. bød på to sejre.

I år er det resultatmæssigt ikke gået helt efter planen, og ”bare” en tredjeplads til 1.900 kr. er det foreløbige resultat efter fire starter i 2017.

- Bimse Cloc har bare været uheldig i år, og jo løbet stærkt nok, så jeg er helt tilfreds med hende frem mod denne start, hvor hun har virket tilpas og glad.

- Det er først for alvor nu det begynder med de vigtige løb, og hun er godt forberedt, så jeg er optimistisk fra et godt startspor, og tror på Bimse Cloc på søndag, forklarer Kaj Jørgensen, der har en god opfattelse af, hvilken type væddeløber den 4-årige hoppe er.

- Bimse Cloc er ikke så stor, men en lille god hest, der yder hvad hun kan, når lige du kalder på hende, lyder det fra Kaj Jørgensen, der ikke har planlagt nogle ændringer på Bimse Cloc frem mod søndagens start i Grand Prix-prøven, selvom kusken gerne så det.

- Henrik Lønborg vil vist gerne have vi hiver forskoene af Bimse Cloc, men jeg tror vi venter lidt med det, så planen er at hun igen går med aluminiums-forsko, slutter Kaj Jørgensen.

Baneprogram Jydsk Væddeløbsbane – HER

Af Carsten Rabjerg.