Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Cadillac Shadow vinder på Skive Trav for Jeppe Juel.Foto: Flemming Andersen.

Mere Juel og Jensen

Cadillac Shadow 190617 (1)
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
19. juni 2017 21:30

Mandag aften på Skive Trav udviklede sig til at blive en ren unghesteopvisning af det succefulde makkerpar Jeppe Juel og Peter Jensen.

Efter tidligere på aftenen i fællesskab at have fremvist en lovende debutant i Caroline K, blev det til yderligere to Jeppe Juel sejre med Peter Jensen trænede ungheste.

Først var der tale om hingsten med det forpligtende navn Cadillac Shadow, der her efter karrierens anden start fortsat fremstår som værende ubesejret.

Et velbesat treårsløb for heste med højst 22.000 kr. lignede på forhånd en sportslig perle, men i stedet blev det en rodet forestilling med mange galoperende heste.

Det skal tog ikke tage noget fra Cadillac Shadow, der stod for en imponerende opvisning og ligner en hest vi kommer til at høre meget mere til i fremtiden.

Fra det vanskelige spor fire i volten blev det en rolig start, hvor det mest handlede om at komme imellem et par fejlende heste, men på første langside kørte Jeppe Juel frem og fandt plads bag den førende favorit Cash Sali.

Tempoet undervejs var ikke det store, men desto bedre blev afslutningen, hvor Cadillac Shadow med en 1.12 afslutning de sidste 500 meter sagde farvel og tak for følgeskabet og sejrede med små 15 meter til Cash Sali. Tredjepladsen tilfaldt tyve meter tillægs belastede Celtic, der kom flot tilbage efter startgalop.

Vindertiden for Cadillac Shadow var 1.17,3v/2.000 meter.

Solvalla As kunne også

I Kristian Svenningsens Mindeløb, der ligesom dagens indledende opgør var for heste med højst 4.500 kr., kunne Solvalla As tage karrierens første sejr, efter i debuten at været anden til umulige Candy La Marc.

Selv om Solvalla As var havnet lidt yderligt til med spor seks bag bilen, havde den ikke problemer med at tage hånd om føringen fra start. De første 500 meter afvikledes efter 1.17,2, men herefter fik Jeppe Juel lov til at tage tempoet helt ud af løbet og den første kilometer gik efter 1.19,8.

Solvalla As havde således masser af kræfter i behold til en hurtig afslutning, hvor den ikke havde problemer med at afvise alle angreb. Nærmest sluttede Cavaca efter et løb i ryg på vinderen og Checkpoint S H sluttede tredje efter tidligt at have været forceret frem udvendigt på den førende.

Vindertiden for Solvalla As blev 1.17,4a/2060 meter.

Tæt på en fjerde dagssejr

Det var iøvrigt tæt på at blive til en fjerde sejr for konstellationen Juel/Jensen da Muscle Mass-sønnen Fighting Gehør galoperede sine chancer væk i hård kamp om sejren i dagens 9.løb.

Undervejs havde den tilladt sig yderligere en galop, så det var intet mindre en en fantom præstation den svenskregistrerede treåring stod for.

Nu gik sejren i stedet til Gordon Dahl trænede Guts for Glory, der gav sin kusk Steen Juul sin tredje dagssejr.

Dansk Hestevæddeløb vil imorgen forsøge at fange Peter Jensen for en kommentar til de fine ungheste, han viste frem denne aften.

Af Claus Juncker