Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Bombetrussel bag udgåede heste!

Tysk Flag (1)
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
08. juni 2017 8:43

Gårsdagens løb på Nykøbing Falster blev desværre uden de tre tyske gæster, Iljuschin, Dust All Over og Diablo Limburgia. Grunden til de ikke kom til start, var ikke sygdom hos hestene, men en helt anden dramatisk årsag.

Som den opmærksomme læser måske fik færden af i går fra diverse medier, så indløb der en telefonisk bombetrussel til færgeselskabet Scandlines, som gjorde at selskabet indstillede al trafik mellem Tyskland og Danmark, og som altså var den direkte årsag til at de tyske heste ikke nåede frem til løbene på Nykøbing.

”Vi ventede i hele 6 timer, imens sikkerhedsfolk undersøgte færgen på kryds og tværs, og da først færgen fik lov til at sejle igen, havde klokken passeret 14 og da var ”løbet” kørt for os og vi måtte bare køre hjem igen. Det var en prekær situation, men i disse terror tider, skal man selvfølgelig ikke tage nogle chancer, med en sådan alvorlig trussel. Alt forløb dog ganske roligt og heldigvis viste det sig, at være en ”tom” trussel, så vi må bare op på hesten igen, afslutter Andrea Müller, som altså skulle have haft heste til start i går.

Af/ Dansk Hestevæddeløb