Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation

Stakittet vokser for Bandit Brick

Banditbrick160717 1000
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
16. juli 2017 16:55

Bandit Brick fik en sejr mere til den velvoksne række af ettaller, da han vandt en let sejr og den 16. i træk

Steen Juul kørte fra spor 7 med fra start, og overtog spids på første langside, og siden blev der ikke kørt noget specielt med blot 1.18 den første kilometer. Bandt Brick fik lov til at passe sig selv til midt i opløbet, hvor Steen Juul trak vattet, og i magelig stil uden egentlig at imponere, vandt Bandit Brick sikkert før en godt afsluttende Viggen Langborg.

Steen Juul udtalte efter løbet til Dantoto Racing Live, at Bandit Brick måske var knapt så oplagt i dag, men var ellers godt tilfreds med sin sejrssluger, og Steen Juul lod igen forstå, at han gerne vil slå sejrsrekorden med sin Yankee Glide-søn.

Vindertiden blev 1.16,1a/1800m.

Dagens øvrige løb:

Casper M Nielsen vandt sin første sejr som jockey hos Kaj Jensen med Richard W. Jensens Uno B, som senest i Billund viste fremgang, og fortsatte denne ved at vinde ganske let efter føring fra start til mål. Casper M Nielsen viste fin pace bedømmelse, og har som sin bror Mads Hviid Nielsen stor flair for at køre travhest.

Christina Olsson stod for en mindre overraskelse med sin egen Bexi, som åbnede til spids fra indersporet i et højt tempo. Favoritten Chio Gilbak fik et perfekt løb i ryg på Bexi, men var uden chance i opløbet, og sejren viste, at Bexi var gjort flot klar på dagen. Der er for øvrigt derby-blod i Bexi, da hendes mormorsmor er Scorpio Lobell, som er mor til Predator, som vandt derby for Jim Frick.

Bastian Lendalund vandt en ny fin sejr, den fjerde i år. Sten Iversen ejer og træner Bastian Lendalund, som kørt af Henrik Lønborg let tog spids og siden ingen problemer havde med at vinde en flot sejr. Måske Bastian Lendalund er en lille joker i årgangsløbene senere på året.

Århus-specialisten Giggs Boko var uden konkurrence i et amerikanerløb, hvor det eneste problem for Jeppe Juel var at finde ud fra spor 1, og det løste sig efter 200 meters kørsel, hvor Giggs Boko kom ud i andet spor. Siden kørte Jeppe Juel til spids på første langside, og resten af løbet var en ”badeferie” for S J´Caviar-sønnen, som kommer til at række langt op i klasserne. Peter Jensen står for træningen, som også træner Wilma Leggrowbach, som Jeppe Juel kørte til sejr i et Liga 2-løb. Summer Day havde spids med Wilma Leggrowbach udvendigt, og da Summer Day bremsede op i sidste sving, overtog den stærke hoppe teten, og sejren blev ganske let foran en fint gående Tequila D og Summer Day, som kom tilbage i opløbet.

Amatørløbet fik en dramatisk indledning. Voltningen var håbløs og dommerne blæste omstart, og midt i flokken af vendende heste rejste Theodor Kraup Ø K sig og ramte i nedslaget Ræs It Steensgård og Lars Munk, der røg af sulkyen, og kort efter var der to løbske heste. Lars Munk haltede kraftigt af slaget, mens Kim Madsen klarede sig uskadt af bataljen. Begge heste blev siden indfanget uden problemer.

Da de kom i gang med løbet efter lidt pause var det med Alvena Rex i føring, og denne så ud til at have chance for sejr i opløbet, men en godt afsluttende Gazpower kunne for rutinerede Kim Holleufer vinde på en flot afslutning.

af Henrik Dyhrberg