Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
CD og Birger JørgensenFoto: Ole Hindby

Det spiller fortsat for C D

CD160717 1000
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
16. juli 2017 16:00

C D vandt Jydsk 2 års Grand Prix, og efter prøven til Jydsk 3 års Hoppe Grand Prix fremstår hun som favorit til finalen, da hun vandt en flot sejr efter en offensiv styring

Fra start tog Chilli T spids i et godt tempo med Camille Gardenia i ryg. Birger Jørgensen kørte med på lidt sikkerhed som tredje, og da Commit Boom Bay viste sig i andet spor som fjerde, gik C D ud i andet spor og derefter frem mod føring i en åbning, som var ret så tempofyldt.

C D fik Commit Boom Bay frem udvendigt, og Steen Juul forsøgte at trykke tempoet op i sidste sving for at teste, om åbningen for C D havde været for hård, men C D var med på noderne og holdte sin fart fremragende op mod mål, hvor hun vandt en sikker sejr før en stærkt afsluttende Cleo Gammelsbæk og Commit Boom Bay. Chilli T blev fjerde og Celtic femte efter en stærk sidste halvbane fra en position langt nede i feltet.

Kaj Jensen træner C D, og hun er en af flere heste i en pakke med anpartsheste i Stald Challenger 2016, som Kaj Jensen udbød til salg sidste år.

C D vandt i tiden 1.16,8a/1800m.

Birger Jørgensen sagde efter løbet til Dantoto Racing Live, at han oplevede, at C D var lidt stresset inden starten, og han lod derfor andre om at køre om spidsen. Han vidste, at Ken Ecce ville slippe med Chilli T, og CD vandt med vattet i behold og lidt sparet over mål.

I finalen vil C D sikkert blive favorit, men med en nu bedre udgangsposition til Commit Boom Bay, kan denne måske få spids, og så vil der blive kamp om sejren, hvor også den lynhurtige Chloe kan være et bud.

Chloe og Carna Sensei er med fra pointberegningen.

af Henrik Dyhrberg