Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Concorde og Henrik LønborgFoto: Ole Hindby

Vind eller forsvind for Concorde?

Concorde 020716
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
16. februar 2017 7:00

I fredagens løb i Aarhus har Henrik Lønborg igen en opgave med Søren Klitgaards stærke, men vanskelige Concorde, der sidst Lønborg kørte den, galopperede sejren væk i opløbet i et løb med en stor førstepræmie.

Det lignede at der røg 25.000 kr. som førstepræmien var på, da Concorde sidst startede, hvilket akkurat som eftermiddagens start var på Jydsk Væddeløbsbane. 

Det var Henrik Lønborg der sad bag Concorde senest, og han har genvalg i dag når Concorde jagter revanche i et løb over distancen i Styrkeprøven over 2880 meter.  

- Concorde er der bestemt chancer for han kan vinde, men meget kommer nok til at afhænge af hvordan baneforholdene bliver.

- Han har en speciel gang og rammer sig nogle gange i løbene, hvilket jeg også synes var det der skete, da han startede senest og galopperede i føring i opløbet, fortæller Henrik Lønborg

Bordeaux GP4A3067 

Tredje på stribe til Bordeaux? 

Efter en tøvende start på karrieren med mange galopper, har der de sidste starter været fremgang og stabilitet hos Bordeaux (foto), der har vundet to sejre på stribe for Henrik Lønborg. 

- Bordeaux virker til at være blevet mere stabil. Tidligere var det også kun det, at hun stressede sig og spændte sig når det var løb, men hun er faldet mere til ro nu.  

- Det er klart at hun denne gang skal løbe stærkere end hun har gjort, men det tror jeg også hun kan, for det har været enkelt hun har vundet de sidste par starter.  

- Hun virker til at udvikle sig, og har kun i forbindelse med Fremvisningsløb været ude bag startvognen, men det forventer jeg ikke giver problemer, forklarer Henrik Lønborg. 

Af Carsten Rabjerg (tekst) & Ole Hindby (fotos)