Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Thomas Uhrberg.Foto: Burt Seeger.

Uhrberg jagter endnu en dansk Derbysejr

Uhrberg, Thomas
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
18. august 2017 13:30

Flere svenske kuske er med når det i næste weekend er tid til Dansk Hoppe Derby lørdag eftermiddag, og Dansk Trav Derby om søndagen. Thomas Uhrberg og Peter Ingves er med i storløbene som de begge ser frem imod.

For Thomas Uhrberg’s vedkommende, så har han tidligere – tilbage i 2004 vandt han Derbyet med Home Blåbjerg, der besejrede de to favoritter Hr Siem og Hennessey, der endte nærmest.

- Da jeg vandt Dansk Trav Derby med Home Blåbjerg husker jeg at jeg havde en af favoritterne i løbet, og så var Home Blåbjerg rigtig fin på dagen, hvorefter han fortsatte og havde en vældig god sæson, fortæller Thomas Uhrberg, der i Dantoto Dansk Trav Derby skal ud med Anders Pedersen-trænede Balotelli.

- Nu er det lidt siden jeg har kørt Balotelli, men det virkede helt klart som der var lidt ekstra over hesten og han gik godt i det løb jeg kørte ham.

- Det er altid skønt at komme til Charlottenlund og køre væddeløb, og som det ser ud nu har jeg også lidt køreture lørdag, forklarer Thomas Uhrberg.

Ingves, Peter, Ben_US 

Bliver det igen den kendte sejrsgestus fra Peter Ingves, hvis han vinder Dansk Hoppe Derby med Bikini? Foto: Burt Seeger.

Ingves kører igen for Team Juel

Flere gange tidligere har Team Juel hentet finske Peter Ingves der er bosiddende i Sverige til Danmark for at køre for stalden.

I Dantoto Dansk Hoppe Derby bliver Peter Ingves kusk bag en Derbyprøve-vinderne Bikini, som klart tilhører favoritterne til sejren.

- Jeg har hørt jeg skal køre Dansk Hoppe Derby for Jeppe Juel, og det skal nok blive interessant.

- Endnu har jeg ikke nået rigtigt at tjekke op på Bikini, men så får jeg jo info fra Jeppe og Sarah, og jeg håber de har hesten klar, for så skal det nok blive interessant igen at gæste Lunden, fortæller Peter Ingves.

Af Carsten Rabjerg.