Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Jan Dahlgaard klar til æresrunde efter Winston Sisas sejrFoto: US Photo

Kan Dahlgaard servere overraskelsen?

Dahlgaard, Jan_US (1)
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
10. august 2017 22:45

Tidligere landstræner Richard Møller Nielsen æres i morgen eftermiddag på Fyens Væddeløbsbane, hvor hans mindeløb afvikles for fjerde gang. Et godt bud på en vinder kunne være Lightman O, der kommer med skjult form.

Richard Møller Nielsen var manden, der med Danmarks EM-triumf i 92, stod bag en af de største overraskelser i international fodbold, så hvad ville være mere passende, end at hans mindeløb der i morgen afvikles på Fyens Væddeløbsbane for fjerde gang, fik en outsiderbetonet vinder.

Et godt bud på en sådan kunne være Jan Dahlgaard ejede og trænede Lightman O, der har langt bedre form end resultatrækken indikerer.

  - Man kan vel godt sige, at han har skjult form, indleder Jan Dahlgaard og uddyber:

  - Starten senest skal man bare glemme. Jeg har en klar formodning om, at jeg trak al luften ud af ham i forbindelse med den omstart der var. I det gyldige løb var han helt tom efter en lille omgang.

  - Forrige gang var han ude fra spor 12 i et V75-løb på Oslo Grand Prix dagen, mens han starten forinden på Jægersro leverede en fin afslutning. Han har været ude i hård konkurrence, og gør hvad han kan hver gang, men her om sommeren hvor de løber så stærkt, er de afhængige af nogle ordentlige startspor.

Heller ikke i Richard Nielsens Mindeløb er Lightman O begunstiget af et godt startspor, men Thai Tanic-sønnen er godt inde i løbet og møder mere behersket konkurrence end tidligere.

  - Han er havnet lidt langt ude på vingen, men nu er han trods alt kommet i første række. Jeg må køre med så godt det går fra start og håbe på at komme til at sidde med fremme. Han er ikke typen der afgør, hvis han ikke sidder godt til, men hvis det flasker sig, kan han være med til at gøre op om det, afslutter Jan Dahlgaard.

Af Claus Juncker