Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Amalie Bork vinder DM for 5-årige Hopper i en tæt afgørelseFoto: Hesselborg Foto

Danmarksmesteren indtager Aalborg

Amalie Bork 110617
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
07. august 2017 8:30

I juni vandt Morten Friis DM for 5-årige Hopper med Amalie Bork, og netop DM-vinderen er med når der mandag er løb på Racing Arena Aalborg.

Amalie Bork har hele karrieren været blandt årgangens bedste, og en indtjening på over 1,1 millioner kroner er bare imponerende.

Eftersom Chresten M. Lauridsen og Villy Christensens herlige hest nu ikke som de foregående sæsoner har et ”skemalagt” program på, hvor starterne skulle være, har man i år startet på, hvor der var passende opgaver.

I juni var det så DM for 5-årige Hopper som blev hjemført med en flot sejr på netop NKI Racing Arena, og i seneste start var Amalie Bork med i Harald Lunds Mindeløb på Nykøbing F. Travbane.

Amalie Bork leverede en flot præstation på fjerdepladsen mod flere af Danmarks bedste heste, og Morten Friis sad som altid i sulkyen.

- Jeg var meget tilfreds med Amalie Bork sidst, hvor hun gik et topløb.

- Efterfølgende har der ikke været noget at klage på, så planen er at hun nu starter på med denne opgave i Aalborg og siden venter en mulig start i Derbyweekenden på Lunden, forklarer Morten Friis.

Baneprogram Aalborg - HER

Af Carsten Rabjerg.