Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Barolo og Jeppe Juel.Foto: Ole Hindby.

En god Barolo vinder ofte

barolo_1_20150927_1804075072.jpg
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
21. april 2017 7:00

I dag er der væddeløb i Aarhus, og blandt flere spændende hopper, starter en af årgangens bedste, Barolo for træner Peter Jensen med Jeppe Juel som kusk. Der er tale om en meget spændende sæsondebut for en af Derbyfavoritterne hos hopperne.

Bare en håndfuld heste deltager i hoppeløbet i dag på Jydsk Væddeløbsbane, hvor førstepræmien er 12.500 kr.

Favorit til sejren er Barolo, der efter 14 starter med fem sejre og fem andenpladser har passeret en kvart million kroner i indtjening.

- Barolo har løbet mod de fleste af dem der er med i dette løb, og S K’s Sagitta har jeg set i Norge flere gange, hvor hun har gjort det godt.

- Det ser fornuftigt ud med et godt og jævnt felt, men nu er det sæsondebut, og så får vi svar på mange spørgsmål, fortæller Peter Jensen, der har kunnet træne sin nu 4-årige hoppe helt efter planen frem mod sæsondebuten.

Barolo 02102016

Barolo ses her i føring i forbindelse med Dansk Hoppe Kriterium på Lunden i fjor. Foto: Burt Seeger. 

- Barolo har bare gået et banearbejde, hvor Jeppe Juel efterfølgende meldte klar til, at hende kunne vi bare startmelde.

- Siden har hun bare trænet på herhjemme, og hun føles klar.

- Barolo kan virke lidt fraværende når vi træner, men passer sine ting og har ikke stået noget træningsarbejde over her i vinter, forklarer Peter Jensen, der selvfølgelig i et løb som dette sal tro på Barolo.

- Vi vil altid vinde, men det kan godt være nogle af konkurrenterne på dette tidspunkt er længere fremme.

- Med tanke på sidste start i fjor, er jeg fortrøstningsfuld og lidt optimistisk, så mit håb er at Barolo kan vinde, lyder det fra Peter Jensen.

Baneprogrammet til fredagens løb på Jydsk Væddeløbsbane kan downloades HER

Af Carsten Rabjerg.