JVB

Mobile navigation
Knud MønsterFoto: Ole Hindby

Knud Mønster tror på Womanizer

Knud Mønster
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
06. december 2017 20:08

Knud Mønster er inde på at forsvare føringen med Womanizer og tror på sejrschance. Tilsvarende tillægger han Viggen Langborg fin chance overfor Bandit Brick.

Skive-træner Knud Mønster anslår en optimistisk tone inden turen lørdag går til barndomsbyen Århus og Jydsk Væddeløbsbane. Det gælder ikke mindst Womanizer i klassen for heste under en million kroner i indløbne præmier.

»Womanizer (8. løb) gik OK senest i Aalborg. Hesten gik en hård åbning og galopperede siden da jeg trak hesten ud i opløbet. Senest hesten var i Århus havde den lidt problemer med svingene, men ellers har hesten gået gode løb på Jydsk Væddeløbsbane,« siger Knud Mønster.

Kører du i spids?

»Det tror jeg, at jeg vælger denne gang.«

Hvad tror du på chancemæssigt?

»Jamen, kan den ikke vinde,« spørger Knud retorisk.

»Har før været lige ved at slå Bandit Brick«

Optimismen rækker også til at tro på en topplacering for Viggen Langborg skønt den konfronteres med en skrækindjagende konkurrent i Bandit Brick.

»Viggen Langborg (5. løb) hang på en line ved starten senest i Norge. Jeg kunne ikke rigtigt køre med hesten midtvejs i løbet, men han afsluttede godt. Hesten har trænet fint siden og plejer at gå godt i Århus. Den møder gode heste, men kan lige så godt vinde som nogen anden.«

Gælder det også mod Bandit Brick?

»Jeg ved godt, at Bandit Brick er god, men Viggen Langborg har før været lige ved at slå den,« siger Knud Mønster.

Læs trænerens kommentarer angående sine øvrige heste ved at klikke HER

Tuborg Logo Århus Stiftstidende Partner200 HH Care Partner200 Bet25 partner200