Racing Arena Aalborg

Mobile navigation

Tips og chancevurderinger

148872 Jbr 01 JB25840
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter

Chancevurdering fredag d. 23.juni

 

Udgået heste:

5. løb - Always Magic N

 

Kent Friborg har kendskab til 5 heste denne løbsdag, som han udtaler sig følgende om:

 

1.løb/2 Camille Gardenia: 

Var overmatchet senest. Hun virker til at være gået frem med det løb i kroppen. Stabil og synes hun skal være en triochance her.

 

2.løb/4 Machiavelli: 

Er jo en rigtig god hest som rækker meget langt. Gik et fint rutineløb senest, hvor den kom hjem på en 16 tid. Jeg tror på vinderchance.

  

3.løb/9 Livi Ladyship: 

Er en stabil hest som går sit bedste hver gang. Hun plejer at tage en præmie og gør det også her.

 

  

4.løb/7 Boris: 

Har dårligt startspor. Sad fast senest og virker på vej frem og jeg har en fornemmelse af at han godt kan ende langt fremme her.

 

5.løb/7 Saxwill Money: 

Står lidt hårdt til her og vi søger en præmie.

  

Kaj Jensen starter flere spændende heste og som han tror en del på:

 

1.løb/4 Cherie Sølvtop: 

Blev kørt ned senest, så den start skal man ikke lægge for meget i. Gik godt i debuten og det man skal bedømme hende ud fra. Jeg tror på en god vinderchance.  

  

3.løb/7 Bravo Sølvtop:

Er en ærlig hest som altid går godt. Lidt uheldig med startsporet igen, men jeg tror at han kan tage en god præmie her og er en pladschance.

  

5.løb/8 Vip Hall: 

Er utrolig løbsafhængig, da han skal have et rygløb så lang tid som muligt. Skuffede mig lidt senest men sat op i træning og får han det løb han skal have, så kan han godt ende meget langt fremme.

  

5.løb/10 Uno Baunehøj:

Skuffede senest med ny kusk. Tilbage med vanlig kusk. Den kan meget bedre end resultatet senest og den kan godt løbe med helt frem her.

 

6.løb/3 Annabella L C H: 

Har udviklet sig meget fint og afgjorde løbet senest på en fin måde. Jeg tror at hun må have en god vinderchance her.

  

6.løb/6 Bella Toft: 

Gik meget fint senest efter vi havde lagt træningen om på hende. Jeg tror godt at hun kan være en trioluring her.

  

7.løb/7 Twilight D:

Gør det meget fint hver gang og han er klar til en ny god indsats. Fordel af hårdt tempo men klarer alle løbsoplæg og han skal være med fremme her.

  

Flemming Jensen starter 4 heste, som han har gæstekuske på, da han selv tager en tur til Norge. Flemming udtaler sig om de startende heste i Aalborg:

 

1.løb/6 Biver Photo: 

Er en hest som vi forsøger at få lidt mere fart i. Har haft lidt svært ved at komme i gang, men han har forbedret sig hver gang i de prøve- og rutineløb han har været i. Skal have en positiv oplevelse og får den en præmie er det godt.

  

2.løb/3 Apollo Sisa: 

Var jo en hest der var købt med årgangsløbene for øje, men gik i stykker i et løb i Århus, så vi har kæmpet for at få ham tilbage. Var meget fin i Skive og der har intet været med ham efterfølgende. Er en hest som har klasse til at række i Sverige. Han skal være en vinderchance her.

  

7.løb/1 Trevi Dilli: 

Har ikke været i orden i hendes seneste starter, da hendes præstationer er langt fra hendes kapacitet og klasse. Hendes værdier skulle nu være i orden, men hun er ikke trænet hårdt, så starter udelukkende på den træning hun har i kroppen. Outsider.

 

7.løb/2 Mammas Syster: 

Er en hurtig hest, som vi laver lidt om på for at få til at slappe af. Tror på at kapaciteten i hende findes, så vi arbejder videre. Hun kan godt være en triochance her.

  

Jeppe Juel starter to 3 års talenter fra egen stald:

 

4.løb/5 Chloe: 

Slog sig på et knæ i seneste start, så var bare uheldig den dag. Har trænet rigtig fint. Jeg kører et roligt oplæg her for at holde hende rolig og lære hende at løbe travløb. På sin fart og klasse skal hun være en vinderchance.

 

8.løb/3 Color Blind: 

Virkede lidt tung i det i seneste start men gik alligevel en stærk tid. Han er bedre her og får her en start inden det gælder 3 års prøverne i Århus. Vinderchance.

  

Anders Pedersen skulle have startet 3 heste fra egen stald men bliver kun til 2: 

 

4.løb/4 Beauty Dream: 

Bliver egentligt ikke trænet så hårdt endnu, så løber egentligt bare på lidt talent. Har gået rigtig fint de sidste par gange. Hun løber også med frem her.

  

5.løb/1 Always Magic N:

Udgår

 

5.løb/5 Balotelli: 

Har vi ikke kunne finde fejl på efter den sløje indsats senest. Han klarer alle distancer og løbsoplæg og tror på en god vinderchance.

 

Peter Jensen seler 4 heste ud, som han giver følgende vurdering af:

 

1.løb/5 Caja Vang:

En stærk og reel hest, som har udviklet sig den seneste tid. Mangler fortsat lidt forståelse for tingene og har lidt temperament, og altid spændende med disse ungheste ude første gang. Outsider.

  

3.løb/5 Bad Boy: 

Kommer tilbage efter en længere pause, da han i flere perioder har døjet med nogle småting som har drillet. Træner fint men kan sikkert mangle løbet i kroppen. Outsider.

 

4.løb/9 Bella Sotto:

Skal ud og gå fejlfrit og have lidt moral og en positiv oplevelse. Vi starter lidt forfra og her er det ikke resultatet der tæller men mere processen, således at der er noget at bygge videre på.

  

7.løb/3 Warrawee Perseus:

Var noget voldsom på Fyn. Er siden blevet opereret i halsen og har i et stykke tid trænet fint. Han skal ud og have et løb i kroppen og er outsider. 

 

Aalborgkommunelogo Danske Spil