Dansk Hestevæddeløb

Mobile navigation
Believe It Or Not - Michael Lønborg.Foto: KM Foto.

”Tro det eller ej” - Lønborg triumferede

Believe It Or Not
Del artiklen:Sharing - FacebookSharing - Twitter
14. juni 2017 18:15

Onsdagens væddeløb på Billund Trav blev præget af Michael Lønborg, der vandt med begge sine heste, som ved begge sejre faktisk besejrede heste som Michael’s far Henrik kørte. Fynsk succes med flere sejre. 

Overskriften hentyder til en af Michael Lønborgs vinderheste, Believe It Or Not, som leverede en fin præstation, da den 4-årige hoppe førte fra start til mål.

Kort efter start galopperede Blue Velvet, som var løbets favorit og da først Believe It Or Not fik lov at bestemme, var der ingen problemer med at vinde en sikker sejr foran farmand Henrik Lønborg med Vanilla Lønbo, der ud på sidste runde kom frem udvendigt for den førende.

Med fra løbet skal også Alleycat, der aldrig kom fri før det var for sent, men sprang frem til tredjepladsen.

Glennis Attack (1)

Glennis Attack vinder sikkert for Michael Lønborg. Foto: KM Foto. 

Tidligere på onsdagen havde Michael Lønborg sejret med Glennis Attack som efter en rolig start og en placering sidst i feltet, roligt kom fremad som første hest i andet spor efter 600 meter.

Den førende var Believeinus med Henrik Lønborg, der helt fik lov at bestemme og familien Lønborg kontrollerede løbet foran.

I opløbet blev det sat lidt fart på, men Glennis Attack var bare bedst og sejrede sikkert foran Believeinus, mens Cute Face endte tredje.

- Det er da altid sjovt at trække det længste strå i kampen mod min far, men man skal huske at man er aldrig bedre end den hest man sidder bag.

- Jeg er helt sikkert tilfreds med dagen, da begge mine vindere var egentrænede heste, forklarede Michael Lønborg til Vagn Honum på DanToto Racing Live efter dobbeltsejren.

Miss Godiva 

Miss Godiva med Christian Lindhardt og C D med Birger Jørgensen afsluttede i topfart, men Miss Godiva vandt sikkert. Foto: KM Foto. 

De 3-årige hopper lukkede i 1.10-fart

Bare en håndfuld heste kæmpede i et 3-års Hoppeløb, og her var de to klare favoritter Miss Godiva og C D.

Netop de to heste var også klart bedre end de øvrige, men da Christian Lindhardt kom til føring med Miss Godiva, viste det sig at afgøre løbet.

C D sad indvendigt for Birger Jørgensen, men de sidste 500 meter angreb C D.

Side om side i topfart efter 1.10 kæmpede begge hopper sig op mod mål, men hele tiden med Miss Godiva som den med kontrollen.

Sejren blev sikker i tiden 1.15,1 med en tapper C D på andenpladsen og begge heste skal nok i deres hjemlande Tyskland og Danmark sætte deres præg på årgangsløbene.

Trophygirl 

Trophygirl og John Køhler fik det hårdeste løb af alle, men var alligevel bedst til slut med en flt sejr. Foto: KM Foto. 

Fynboerne tog godt for sig (opdateret)

Fra Fyens Væddeløbsbane kom fire af vinderne denne onsdag, og dette efter reelle præstationer.

Først sejrede Ole Bender med en spændende debutant Check It Out, der virkede som en hest som kredsen omkring den nok skal få glæde af, og generelt har Ole Bender flere spændende ungheste i stalden.

Siden skulle Trophygirl for John Køhler helst ikke endte udvendigt for den førende, men det var så en eneste plads der var ledig.

Trods det hårde løb kæmpede familien Bossens herlige hoppe godt og det var imponerende at Trophygirl kunne sejre. Præstationen var flot og det samme var vindertiden 1.13,7 for de 1900 meter.

Endelig fortsætter Wakanda Pilegård med at vinde for Bjarke Christensen.

Parret afgjorde kort, men sikkert foran Smooth Ride, der strittede godt imod. Med sejren har Wakanda Pilegård vundet fire af de sidste fem starter.

- Wakanda Pilegård har helt sikkert haft et eller andet i kroppen, men vi fandt ingenting i prøverne.

- Nu er hun som hun skal være, og selvom hun tøver lidt når hun kommer foran, havde jeg ikke trukket vat eller det norske hovedlag, forklarede Bjarke Christensen i sejrsinterviewet efter løbet.

Løbsdagen blev afsluttet med endnu en fynsk sejr, da Vautor De Guez med Allan B. Madsen endelig vandt en længe ventet sejr.

Hesten gik fejlfrit og så var den bare overlegen til bundodds i et Formløb.

Af Carsten Rabjerg.